Logotypy

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”

Operacja mająca na celu sprawne wdrażanie LSR, w tym realizacja Planu Komunikacji współfinansowana jest ze środków w ramach działania „Wsparcie na rzecz kosztów bieżących i aktywizacji”

Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014 - 2020

Przewidywane wyniki operacji: postęp w realizacji sprawnego wdrażania LSR

LGD Między Odrą a Bobrem
2014-2020

dowiedz się więcej

Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania
Między Odrą a Bobrem
ul. Lipowa 1, 66-003 Zabór
tel./fax: 68 3201355
lgd@miedzyodraabobrem.pl

PKO BP I Oddział Zielona Góra

Stowarzyszenie

Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania Między Odrą a Bobrem jest formalnym związkiem posiadającym status stowarzyszenia powołanym w oparciu o przepisy ustawy z 7 kwietnia 1989 r. Prawo o stowarzyszeniach (Dz. U. z 2001 r. Nr 79, poz. 855, z późn. zm.), ustawy z dnia 20 lutego 2015 r o wspieraniu rozwoju obszarów wiejskich z udziałem środków Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich (Dz. U. z 2015r, poz. 349), ustawy z dnia 20 lutego 2015 r o rozwoju lokalnym z udziałem lokalnej społeczności (Dz. U. z 2015 r, poz. 378), rozporządzenia Rady (WE) nr 1303/2013 z dnia 17 grudnia 2013 r. ustanawiającym wspólne przepisy dotyczące Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, Europejskiego Funduszu Społecznego, Funduszu Spójności, Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich oraz Europejskiego Funduszu Morskiego i Rybackiego (Dz. Urz. UE L 347 z 20.12.2013). Stowarzyszenie zostało zarejestrowane w Krajowym Rejestrze Sądowym w dniu 13 lutego 2008 r. pod Nr KRS 0000299256.

OBSZAR DZIAŁANIA STOWARZYSZENIA

W NOWEJ PERSPEKTYWIE UNIJNEJ 2014-2020

mapa_lgd_2014-2020

Bojadła Czerwieńsk Kolsko Nowogród Bobrzański Sulechów Świdnica Trzebiechów Zabór