Logotypy

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”

Operacja mająca na celu sprawne wdrażanie LSR, w tym realizacja Planu Komunikacji współfinansowana jest ze środków w ramach działania „Wsparcie na rzecz kosztów bieżących i aktywizacji”

Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014 - 2020

Przewidywane wyniki operacji: postęp w realizacji sprawnego wdrażania LSR

LGD Między Odrą a Bobrem
2014-2020

dowiedz się więcej

Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania
Między Odrą a Bobrem
ul. Lipowa 1, 66-003 Zabór
tel./fax: 68 3201355
lgd@miedzyodraabobrem.pl

PKO BP I Oddział Zielona Góra

Rodzaje działań

Karta oceny zgodności wniosku z PROW 13-10-2016

Realizacja celów 1, 2, 4 z LSR 08-08-2016

Procedura  pozyskania  środków na  realizację  zadań  ujętych  w  celach  w  LSR 1    ogólnie  poświęconemu  Turystyce,     2     poświęcony   Integracji  społecznej 4    poświęcony  walce z wykluczeniem.    Poniżej  przedstawiamy  informację  o  warunkach  uzyskania  pomocy  oraz przedstawiamy  wzory dokumentów  do  tych  działań

Projekty grantowe 08-08-2016

Procedura  pozyskania  środków na  realizację  zadań  wynikających z ogłoszonych  naborów na projekty grantowe.  Poniżej  przedstawiamy  informację  o  warunkach  uzyskania  pomocy  oraz przedstawiamy  wzory dokumentów  do  tych  działań

Podejmowanie działalności gospodarczej 08-08-2016

Procedura  pozyskania  środków na  realizację  zadań  wynikających  z ogłoszonych  naborów  na  tworzenie  podmiotów  gospodarczych.  Poniżej  przedstawiamy  informację  o  warunkach  uzyskania  pomocy  oraz przedstawiamy  wzory dokumentów  do  tych  działań

Rozwijanie działalności gospodarczej 08-08-2016

Procedura  pozyskania  środków na  realizację  zadań  wynikających z ogłoszonych  naborów na rozwój  działalności  gospodarczej.  Poniżej  przedstawiamy  informację  o  warunkach  uzyskania  pomocy  oraz przedstawiamy  wzory dokumentów  do  tego działania  działań

...
Bojadła Czerwieńsk Kolsko Nowogród Bobrzański Sulechów Świdnica Trzebiechów Zabór